Helene's

Babymassasje

 

                                          - et språk som sier mer enn ord -

 

 

Babaymassasje

 

 

Kurset

 

Kurset holdes vanligvis hjemme hos meg på fredager, eller hjemme hos deg hvis du bor i Bergen eller Nordhordland. Hvert kurs går over 3 el. 4  ganger ( nærmere info se kontaktinfo og priser), en gang i uken, ca 1-1,5 time hver gang. Det er plass til ca 6 babyer pr kurs, og det trengs ingen forkunnskaper. Jeg viser massasjestrykningene på dukken min, mens foreldrene masserer babyene sine. Etter massasjen blir det servert litt drikke/forfriskninger og vi har en pratestund og litt teori om ulike emner innenfor babymassasje.

 

Emner vi går gjennom er bl.a. hvorfor massere, oljer, kolikkmassasje, gode tidspunkt å massere på, tolkning av barnets signaler og tilpassing av massasje til større barn.

 

Det er lurt å ta med seg et håndkle, et lite babyteppe, bleier og ekstra kleskift til barnet. Og at forledrene har på seg behagelige klær til å sitte på gulvet i, som man ikke er redd for å få olje på.

 

 

 

Pappaer er hjertlig velkommen til å være med!

 

Jeg holder gjerne kurs for grupper hjemme hos deg dersom det er ønskelig, og individuelle kurs dersom man av ulike grunner ikke ønsker å delta i gruppe ( kan f.eks være pga tøff fødsel, prematur baby, barn med spesielle behov, fødselsdepresjon, at det tidsmessig ikke passer å være med i gruppe eller andre ting)

 

På kurset treffer du foreldre som er opptatt av det samme som deg!

 

 

Jeg starter nye kurs hele tiden, så ta kontakt for informasjon eller påmelding.

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

"It's through our hands that we speak to

the child. That we communicate. Touch is

the child's first language, understanding

comes long after feeling"Dr Fredrick Leboyer