Helene's

Babymassasje

 

                                          - et språk som sier mer enn ord -

 

 

Babaymassasje

 

 

Babymassasje

 

Babymassasje er en måte å vise kjærlighet og omtanke til barnet sitt. Selvbilde, selvtilliten og bevisstheten om egen kropp utvikles og styrkes, og det føler seg  sett og verdsatt. Og barn som møtes med respekt og aksept, vil også kunne møte andre barn og voksne på samme måte.

 

For fedre kan dette være en fantastisk mulighet til å knytte tette bånd allerede fra spedbarnstiden. Babymassasje er et flott verktøy til å forsterke samspillet dere imellom, og dere lærer å kjenne hverandres ikke-verbale språk. Barnet nyter virkelig denne stunden.

 

 

 

Massasjen er ikke en behandling, men en måte å kose seg sammen som dere kan ha glede av helt til barnet flytter hjemmefra. Med små justeringer kan babymassasjen tilpasses større barn og er en fin måte å være nær hverandre, også om man f.eks. skulle ha en trassig 4-åring eller selvstendige skolebarn.

Og for barn med voksesmerter kan massasje være til stor hjelp. Skjelett og muskler vokser ofte ulikt, noe som kan gi ubehag og smerter og ofte dårlig humør hos barnet. Massasjen både lindrer, fjerner spenninger og gir trøst.